Aanhangwagenverzekering

U heeft een aanhanger om veilig uw boot of spullen te kunnen vervoeren. En onbezorgd van het ene punt naar het ander te kunnen reizen. Een goede verzekering mag dan niet ontbreken. Het liefst een waar u niet te veel voor betaalt. Daarom biedt een verzekering op maat de beste oplossing.

Uw aanhanger verzekeren tegen een gunstige premie
De Aanhangerverzekering van ons kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. U betaalt alleen voor de dekking die u kiest.

Aanvraag offerte aanhangwagenverzekering

WA + Beperkt Casco

Met de dekking WA + Beperkt Casco bent u verzekerd voor schade die u met uw aanhanger aan anderen toebrengt wanneer deze niet achter de auto is gekoppeld. Ook is de aanhangwagen verzekerd voor schade door bijvoorbeeld storm, brand en diefstal.

WA + Volledig Casco

Met een volledig casco dekking bent u naast de dekking voor aansprakelijkheidsschades tevens verzekerd voor schade aan uw eigen aanhanger door vrijwel alle van buiten komende onheilen. Ook is schade door eigen gebrek verzekerd wanneer er sprake is van brand, ontploffing, botsen, omslaan, van de weg of in het water belanden.

Wilt u meer weten over een aanhangwagenverzekering? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd bij ons binnenlopen voor een oriënterend adviesgesprek.