Particuliere verzekeringen

Op momenten kan het gebeuren dat uw inkomen verandert of wegvalt. Dat kan tijdelijk zijn, door bijvoorbeeld ontslag of een ongeval. Of als u met pensioen gaat. Maar ook wanneer u komt te overlijden verandert er veel. Hoe zit het in al deze gevallen met de financiën? En met de zorg voor uw gezin? U kunt zich op veel manieren verzekeren. Wij helpen u graag hierover na te denken en u hierop voor te bereiden.


Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat u uw partner en/of nabestaanden niet onverzorgd achter laat. Als u overlijdt, lopen de vaste lasten (zoals kinderopvang of studiekosten) gewoon door. En wat als uw pensioen voor uw nabestaanden niet voldoende blijkt te zijn? Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit als u voor het einde van de looptijd van de verzekering overlijdt. Dat geld kunnen uw nabestaanden gebruiken om bijvoorbeeld de hypotheek af te lossen.


Ongevallenverzekering

Met een ongevallenverzekering beschermt u zichzelf en uw gezin als u overlijdt of (tijdelijk) niet meer volledig kunt functioneren door een ongeval. Het is dan fijn als u iets geregeld heeft. Met een ongevallenverzekering kunt u het leed van een ongeluk enigszins verzachten.


Ontslag en uw pensioen

Ontslag betekent dat er veel arbeidsvoorwaarden wegvallen. Die risico’s draagt u dan zelf en kunnen heel groot zijn. Vooral als er een goede pensioenregeling was die veel regelde rond oudedagspensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Op zoek naar een nieuwe baan.

Als u op zoek gaat naar een nieuwe baan of u heeft er al een gevonden, dan wilt u natuurlijk weten wat dat betekent voor uw pensioen.


Verzekeren is mensenwerk

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie. Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken? Streefkerk Makelaardij o.g. & Assurantiën combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!


VoordeelPluspakket

Speciaal ontwikkeld voor de particuliere markt, waar u al uw verzekeringen in kunt onderbrengen. Het VoordeelPluspakket bestaat uit zes rubrieken: Wonen, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand, Verkeer, Recreatie en Uitvaart. De pakketkorting kan afhankelijk van het aantal rubrieken oplopen tot maximaal 12%. Voor ieder jaar dat u klant bent bij ons, ontvangt u 1% korting tot maximaal 5%.

Als u stopt met werken, door ontslag of pensioen, verandert uw inkomen. Met een levensverzekering zorgt u ervoor dat uw gezin na uw pensioen de levensstandaard die u gewend bent zoveel mogelijk behoudt.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd bij ons binnenlopen voor een oriënterend adviesgesprek.