Kampeerautoverzekering

Met een kampeerauto voelt u zich vrij. Vrij om rond te trekken. Een nachtje hier, twee nachtjes daar. Het is een betaalbare manier van vakantievieren, maar kampeerauto’s blijven dure objecten. En elke kampeerauto is anders. Daarom bieden wij een kampeerautoverzekering die u naar wens kunt samenstellen. Ook voor fabrieksgebouwde en zelfgebouwde kampeerauto’s.

Aanvraag offerte Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering op maat

  • U kunt uw kampeerautoverzekering geheel op maat samenstellen. U kunt bijvoorbeeld uw inboedel, luifel en rechtsbijstand meeverzekeren. Onder uw inboedel vallen ook uw fietsen, zonnecollectoren en reserveonderdelen.
  • Tot 75% lagere premie op uw kampeerautoverzekering
  • De schadevrije jaren van uw auto tellen ook mee bij het bepalen van de premie van uw kampeerautoverzekering.

Persoonlijke hulpverlening in Nederland én Europa

  • Met de kampeerautoverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp in binnen- en buitenland.
  • Snelle en vakkundige hulp bij ruitschade

Basisdekkingen kampeerautoverzekering

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA kampeerautoverzekering)
Als eigenaar van een kampeerauto bent u volgens de wet verplicht zich te verzekeren tegen de gevolgen van Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Met de WA kampeerautoverzekering verzekert u zich tegen schade die u met uw kampeerauto veroorzaakt aan anderen.

WA + Beperkt Casco kampeerautoverzekering
Naast de dekking voor WA, verzekert u zich met onze Beperkt Casco kampeerautoverzekering ook voor schade aan uw eigen kampeerauto. Een WA + Beperkt Casco kampeerautoverzekering is uitgebreider dan de WA verzekering.  Beperkt Casco biedt u onder andere de volgende dekkingen:

  • Brand, diefstal, braak, ruitschade, vandalisme, botsing met wild en loslopende dieren, storm- en hagelschade, verduistering en joyriding

Een Beperkt Casco schade heeft geen invloed op de behaalde no-claimkortingen en de premie.

WA + Volledig Casco (All-risks) kampeerautoverzekering
Wanneer u optimale zekerheid wilt, is dit de beste keuze. De WA + Volledig Casco kampeerautoverzekering biedt de meest uitgebreide dekking voor uw kampeerauto. Omdat een WA + Volledig Casco dekking uw kampeerauto tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een All-Risks verzekering genoemd.

De Volledig Cascodekking geeft naast de Beperkt Casco kampeerautoverzekering ook dekking tegen de schade aan uw kampeerauto als gevolg van enig plotseling van buiten afkomend onheil. Met een Volledig Cascodekking bent u bijvoorbeeld verzekerd voor aanrijdingsschade, ook door eigen schuld. Ook schade veroorzaakt door omslaan, slippen en van de weg raken van de kampeerauto is verzekerd.

Aanvullende dekkingen kampeerautoverzekering

Inzittenden meeverzekeren
Wilt u de bestuurder en de passagiers ook verzekeren bij schade? Of wilt u uzelf en uw thuiswonende gezinsleden verzekeren als u meerijdt in een andere kampeerauto? Kies dan voor de aanvullende dekking Zekerheid voor Inzittenden van onze kampeerautoverzekering.

Inventaris meeverzekeren?
Heeft u de spullen in uw kampeerauto wel goed verzekerd? Met de dekking Inventaris van onze kampeerautoverzekering kunt u dit gemakkelijk doen. Hiermee verzekert u alle spullen die niet door de fabrikant zijn meegeleverd. Zoals uw televisie of servies.

Rechtsbijstand nodig?
Heeft u een geschil met een reparateur over een schade? Dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Met de aanvullende dekking Rechtsbijstand krijgt u hulp van een jurist. In Nederland én in het buitenland. De jurist probeert het probleem voor u op te lossen.

Wilt u meer weten over een kampeerautoverzekering? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd bij ons binnenlopen voor een oriënterend adviesgesprek.